martes, 6 de enero de 2015

El meu aprenentatge al llarg de l'assignatura

Aprofitant que tenia el dia mitjanament tranquil... Aquí teniu el meu propi aprenentatge com a cas! Com sempre, potser és una mica extens, però penso que no podia fer més síntesi. Ha estat una assignatura molt enriquidora; hem treballat molt, sí, però tot l'esforç ha valgut la pena. Ja heu pogut veure el canvi de perspectiva en l'entrada anterior (amb l'anàlisi actual de les preguntes trampa); a través d'aquesta entrada de blog, espero exterioritzar encara més tot aquest procés!

Reelaborant les preguntes trampa

Abans de penjar el meu propi aprenentatge com a cas (que espero tenir aquesta mateixa nit o demà), agafant la idea de la Natalia (la qual ha realitzat en el fòrum de l'assignatura un petit espai de reflexió sobre la evolució en l'opinió de les mateixes), he pensat que seria bona idea fer un petit espai de reflexió explicant part del meu canvi conceptual a través del comentari de les mateixes. No serà excessivament extens; m'interesa que sigui, només, una petita síntesi.

lunes, 5 de enero de 2015

Cas Kite: el nostre Projecte

Anem avançant en la recta final de l'assignatura! Encara estic pensant i redactant el meu propi aprenentatge com a cas Kite; per tant, avui "només" us deixaré el nostre Projecte com a cas (que també trobareu ben aviat al blog de la nostra companya Mònica Angelet.