viernes, 19 de septiembre de 2014

Activitat 1: Mapa conceptual i preguntes de desenvolupament breu

Com ja sabreu, part de l'activitat 1 consta en la realització d'un mapa conceptual i de respondre un seguit de preguntes.

Tot i que he pensat en penjar en aquesta entrada el mapa, penso que és quelcom que anirà evolucionant al llarg del semestre. Per aquest motiu he pensar que podria ser una bona idea fer una pàgina fora de les entrades principals per a tenir-ho més a l'abast. Per tant, si voleu veure el mapa, haureu de fer click aquí. Hi anireu directament!

Les preguntes també són una base en la que recolzar-nos i que ens serviran per veure com canvia el nostre punt de vista o, si més no, com el modifiquem al llarg del semestre. Per tant, en aquest cas, penso que també seria bona idea deixar-les en una pàgina diferent, i fer una comparació al final de tot el camí recorregut. Què us sembla? Penso que pot ser una bona idea! L'enllaç de les preguntes és aquest.


A mesura que anem avançant amb la feina del blog, aquesta entrada quedarà molt per sota. Per aquest motiu, deixo els enllaços permanents dintre d'una casella dels gadgets. Així no és necessari fer recerca d'aquesta entrada!

A partir d'ara les novetats sí que hi aniran a la pàgina principal com si fossin noves entrades, però penso que és bona idea establir una base i no barrejar-ho tot. Què, a la llarga, segur que acaba sent un caos!

No voldria fer-me pesat; doncs, aquí teniu el meu exercici d'avaluació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario